Foot:

(020) 215 70 67 | (072) 737 02 82 |

arbeidsconflicten

Mediation bij arbeidsconflicten is sterk in opkomst. Deze professionele wijze van conflictbemiddeling is bij uitstek toepasbaar bij arbeids- en zakelijke vraagstukken. Met name bij langdurig ziekteverzuim, bij exit- en reorganisatietrajecten, kan een ervaren mediator direct absolute meerwaarde voor de werkgever en werknemer betekenen.

Uitgangspunt daarbij is dat wij mensen helpen om de verstoorde arbeidsrelatie weer werkbaar te krijgen. Werk is belangrijk voor iedereen. Een veilige werkomgeving, immers vaak je tweede huis, helpt je te ontwikkelen en de kost te verdienen. Ook de werkgever vult dat natuurlijk zo goed mogelijk in. Goede werknemers zijn immers het kapitaal van de onderneming. Maar soms gaat het fout en kan een neutrale mediator helpen. De kosten verdient u direct terug.

Als gespecialiseerde mediators luisteren wij naar alle betrokkenen, soms één op één, maar gaan daarna altijd gezamenlijk op zoek naar een oplossing. Als het even kan binnen de onderneming. Als beiden een externe oplosssing willen onderzoeken, helpen wij daar natuurlijk ook bij.

Door mediation blijft u weg van juridisering. Er samen uitkomen is voor iederen veel prettiger en voordeliger.

Wij vertellen u graag hoe wij u kunnen helpen.

 

Klanten aan het woord

Top