Foot:

(020) 215 70 67 | (072) 737 02 82 |

Links

Raad voor rechtsbijstand: De Raad voor rechtsbijstand zorgt er onder meer voor dat mensen met een laag inkomen rechtsbijstand kunnen krijgen.

Mediationfederatie Nederland: Het Mfn is de onafhankelijke landelijke kwaliteitskoepel voor mediation in Nederland.

ADR: Het International ADR Register is exclusief beschikbaar voor en binnen de sector ADR en biedt certificering aan van personen, bedrijven en producten tegen internationaal geldige ISO normen.

Juridisch loket: Iedereen heeft wel eens een juridische vraag. Een vraag die niet gemakkelijk kan worden beantwoord. U bent bijvoorbeeld ontslagen, wat moet u nu doen? hoe pakt u dit aan? U heeft iets gekocht, kunt u het nog ruilen? Voor het antwoord op dit soort vragen kunt u terecht bij het Juridisch Loket.

Goed Arbodienst: GOED is de eerste arbodienst die resultaat en rendement garandeert. Zij bieden alle vormen van gezondheid onder één dak. De aanpak bestaat uit een integrale samenwerking met alle professionals. Van winst naar waarde. Op een maatschappelijk verantwoorde wijze. Met GOED bespaart u sowieso kosten door onze demedicaliserende aanpak. En is beterschap gewaarborgd. Met de beste professionals uit de markt, samen met een landelijk netwerk van topsport providers, garanderen zij rendement. In proces en kostenbesparing.

Arboned.nl: ArboNed is een landelijke arbodienst, gespecialiseerd in verzuim, preventie en bevlogenheid.

De Arbodienst: Zij bedienen inmiddels zo'n 150.000 werknemers van ruim 3.000 bedrijven. En daarbij groeien zij ieder jaar met zo'n 5%. De Arbodienst is vertegenwoordigd in alle segmenten van de markt, maar is vooral sterk vertegenwoordigd in de zakelijke dienstverlening, industrie, het midden- en klein bedrijf en de branches zorg & welzijn en het onderwijs.

Top