Foot:

(020) 215 70 67 | (072) 737 02 82 |

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Spiegelgroep erkent haar bedrijfsmatige verantwoordelijkheid ten opzichte van mens, milieu en maatschappij. Binnen onze organisatie, hanteren wij een actieve MVO strategie. Ons doel is het creëren en bewaken van een duurzame balans op economisch, ecologisch en sociaal niveau door de effecten van onze bedrijfsactiviteiten, dienstverlening en bedrijfsvoering.

Kantoorkeuze

In de keuze van onze huisvesting wordt rekening gehouden met de bereikbaarheid van onze kantoorlocatie(s). Onze locaties zijn uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en energiezuinig. Hiermee leveren wij een ecologische bijdrage aan CO2 reductie. Spiegelgroep staat samen met haar partners voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. Onze mensen werken zoveel mogelijk met behulp van onze online-oplossingen. Wij printen niet of nauwelijks en stimuleren “het nieuwe werken". Hierdoor wordt bespaard op onnodige fysieke bijeenkomsten met verdere reductie van CO2 uitstoot, door onnodig verkeer.

Maatschappij

Spiegelgroep helpt bij het oplossen van conflicten. Conflicten die niet worden opgelost zullen escaleren. Escalatie van conflicten zorgt voor onnodige stress en extra kosten.

Top